PradžiaNaujienos Konferencija - turizmo forumas "Vietos produktų gamyba, realizavimas ir reikšmė turizmo sektoriui", gruodžio 10 d.
Konferencija - turizmo forumas "Vietos produktų gamyba, realizavimas ir reikšmė turizmo sektoriui", gruodžio 10 d.

            Lietuvos ūkininkų sąjungos Zarasų skyrius, įgyvendindamas Latvijos-Lietuvos bendradarbiavimo per sieną Programos projektą Nr. LLI-416 „Vietos produktų gamybos ir realizavimo paramos sistemos kūrimas Utenos – Latgalos pasienio regione““/LOCAL FOODS,  visus Zarasų krašto turizmo paslaugų teikėjus maloniai kviečia susitikti  Konferencijoje-turizmo forume „Vietos produktų gamyba, realizavimas ir reikšmė turizmo sektoriuje“, kuris įvyks š. m. gruodžio 10 d. (penktadienį) Zarasų rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje.

             Prašome registruotis el. paštu turizmas@zarasai.lt iki gruodžio 8 d. 15 val. Registruojantis būtina nurodyti dalyvio vardą ir pavardę bei  atstovaujamą apgyvendinimo vietą ar maitinimo įstaigą, kt. paslaugas.

              Renginyje būtini galimybių pasai.

Renginio programa:

Vietos produktų gamyba, realizavimas ir reikšmė turizmo sektoriui

Konferencijos-turizmo forumo programa

2021 m. gruodžio 10 d.

Vieta: Zarasų rajono savivaldybės viešoji biblioteka,  D.Bukonto g. 20, Zarasai

 

9:30

Dalyvių registracija

 

10:00

Sveikinimo žodis

Lietuvos ūkininkų sąjungos Zarasų skyriaus pirmininkas Darius Viliūnas Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas

10:15

Įvadas. Lietuvos ūkininkų sąjungos Zarasų skyriaus projektų vadovė Ingrida Tatarūnė

10:30

   Bendradarbiavimo svarba turizmo sektoriuje.

   Zarasų rajono turizmo ir verslo informacijos centro vadovė  Nijolė Elena

   Šukštulienė.

10:40

Turizmo sektoriaus klientų lūkesčiai ir elgsena Zarasų rajone.

VšĮ Zarasų rajono turizmo ir verslo informacijos centro gidas, projektų vadovas  Ramūnas Keršys.

11:10

Vietos produktai. Realizavimo pranašumai ir trūkumai.

E rinkodaros ekspertas  Modestas Stumbrys.

11:30

Vietos produktų gamybos ir realizavimo skatinimas Zarasų rajone/ projekto LOCAL FOODS rezultatai

   Lietuvos ūkininkų sąjungos Zarasų skyriaus projektų vadovė Ingrida Tatarūnė

11:45

Vietos produktų gamybos ir realizavimo skatinimas Kraslavos rajone, Latvija / Projekto “LOCAL FOODS” rezultatai.

Latvijos euroregiono “Ežerų kraštas” direktorato biuro vadovė Ilze Stabulniece

12:00

Zarasų rajono turizmo sektoriaus plėtra ir vietos produktų gamybos skatinimas. Patirtis ir galimybės.

Zarasų rajono savivaldybės administracijos Investicijų ir plėtros skyriaus vedėja Ramunė Šileikienė.

12:30

Pietūs: patiekalai iš vietos produktų.

Restoranas „Undinė“, D. Bukonto g. 11, Zarasai.

           13:30

Kulinarinio paveldo ženklas: Latgalijos regiono patirtis.

Kraslavos turizmo informacijos centro vadovė, Tatjana Kazačiuk.

14:00

Ar nauja, tai pamiršta sena?

Knygos  “Senieji lietuviški receptai. Lietuvos gaspadinių receptai” pristatymas, autorė  Anželika Laužikienė.

14:40

Kas yra gyvas maistas? Mados ir tendencijos.

Gyvo maisto puoselėtojas Jurgis Virbašius

 

15:00

Konferencijos rezultatų apibendrinimas ir diskusijos.

Nijolė Elena Šukštulienė, Ingrida Tatarūnė.

16:00-21:00

Vietos produktų Kalėdinė mugė, prie restorano „Undinė“.

D. Bukonto g. 11 g., Zarasai.

 

Organizuojant Konferenciją- turizmo forumą bendradarbiauja - Zarasų turizmo ir verslo informacijos centras, įgyvendinindamas Zarasų r. savivaldybės Verslo ir turizmo plėtros programą.

 

 

 

 

© 2014-2020 VisitZarasai. Visos teisės saugomos
sprendimas webmod: Svetainių kūrimas