Pradžia apgyvendinimas kempingai, stovyklavietės Kempingas prie Vencavų malūno
Kempingas prie Vencavų malūno
palatk534397.jpg

Kempingas prie Vencavų malūno - tai ne tik vieta, kur galėsite pailsėti gamtos apsuptyje ant ežero kranto, čia atras save ir aktyvaus laisvalaikio mėgėjai, harmonijos išsiilgę keliautojai, bei šeimos, ieškančios jaukios vietos atostogoms. 

*Pastatėm didžiulį,9 metrų skersmens ir 11 metrų aukščio tipį ir jau priimam norinčius pasėdėti prie laužo, paklausyti gitaros akordų ar išsimiegoti indėniškoje palapinėje. 
Džiaugiamės atidarydamį nuostabią erdvę visiems gamtos mylėtojams. Kviečiame ilgąjį savaitgalį praleisti kempinge prie Vencavų malūno!
• Mėgstantiems aktyvų laisvalaikį galime pasiūlyti žygius į pelkę, įspūdingus dviračių maršrutus ne tik pro gražiausias Zarasų krašto vietas, bet ir pro svetingus ir įdomius vietos gyventojus. Ypatingai skaidrus ežero vanduo pritraukia nardytojus ir povandeninės žūklės mėgėjus iš visos Lietuvos, o bijančius nerti gilyn kviečiame irklentėmis ar baidarėmis pasimėgauti nuostabiais saulėlydžiais virš vandens ar patyrinėti negyvenamą salą.
• Ieškantiems ramybės ir atsipalaidavimo ruošiame pirtį su autentiškais senovės lietuvių ritualais, vantomis ir laukinių žolių aromatais.
• Vencavo ežeras- tikras žvejų rojus. Ežero gylis siekia net iki 39 metrų, tad laimikis gali nustebinti net ir patyrusį žveją. Vėžiautojai galės džiaugtis naktine vėžiokle.
• Čia rasite ir tinklinio, krepšinio aikštelę, ramią erdvę mankštai ant kilimėlio ar meditacijai.
• Avantiūristus ir aukščio nebijančius kviečiame išbandyti nakvynę namely medyje tiesiai virš įtekančio į ežerą upelio: nuostabus vaizdas į ežerą ir atpalaiduojantys gamtos garsai paliks įspūdį kiekvienam.
• Kulinarinio paveldo mėgėjams galime pasiūlyti naminius rūkytus karvės sūrius, saldaus pieno ožkos sūrius, šviežią jautieną iš vietinio ūkininko bei naminių kempingo vištų kiaušinių.
 
Kainos:

Asmeniui 5 EUR.
Vaikas (3-12 metų) 3 EUR.
Vaikas (iki 3 metų) Nemokamai.
Augintinis Nemokamai.

Palapinė (1-4 vietų) 5 EUR.
Kemperis 10 EUR.

Automobilis 5 EUR.
Motociklas 3 EUR.

Elektra 5 EUR.

Namelis medyje 40 EUR/ PARA Nuo 14 val. iki 12 val.
Kontaktai:

Vencavo g. 23, Vencavų km., Zarasų raj.
Zarasai

m.me/kempingasprievencavumaluno

vaidotassriubas@gmail.com

Skambinti (8-698) 29191


© 2014-2023 VisitZarasai. Visos teisės saugomos
sprendimas webmod: Svetainių kūrimas