Pradžia 2023 m. kovo 16-18 dienomis Zarasai pristatyti turizmo parodoje ITTF Warsaw International Travel & Tourism Fair (Tarptautinė kelionių ir turizmo mugė Varšuvoje).
2023 m. kovo 16-18 dienomis Zarasai pristatyti turizmo parodoje ITTF Warsaw International Travel & Tourism Fair (Tarptautinė kelionių ir turizmo mugė Varšuvoje).

"ITTF WARSAW" - didžiausias Lenkijoje renginys,  skirtas turizmo pramonei. Mugėje pristatomi užsienio ir Lenkijos nacionalinės ir vietinės turizmo organizacijos, įvairios asociacijos, kelionių organizatoriai, viešbučių pramonė, įmonės, susijusios su naujomis technologijomis turizmo srityje, miestai bei įvairios bendruomenės. Parodoje dalyvavo daugiau nei 300 dalyvių iš 20 šalių. Per tris dienas parodą aplankė daugiau nei 20 000 lankytojų.

Savo kurortinės teritorijos turizmo išteklius Zarasų turizmo ir verslo informacijos centras pristatė VšĮ "Keliauk Lietuvoje" stende kartu su kolegomis iš Ežerų krašto -  Ignalinos ir Anykščių turizmo centrais bei kitais Lietuvos kurortais ir kurortinėmis teritorijomis.  Zarasams šį kartą atstovauti vyko turizmo vadybininkė Natalija Sapožnikova. Parodos metu buvo dalinama turizmo informacija apie turizmo išteklius, lankytinas vietas, paslaugas, pramogas esančias Zarasų rajone. Informacija atvykti ketinantiems turistams buvo pateikiama įvairiomis kalbomis turistinio pobūdžio leidiniuose, lankstinukuose, žemėlapiuose.

Lietuva kaimyninės Lenkijos piliečiams yra gerai žinoma ir patraukli turistinė kryptis, todėl dažnas lankytojas žadėjo čia greitu metu apsilankyti. Verta paminėti, kad kartu su Lietuvos stendo dalyviais didelio dėmesio sulaukė ir Zarasų miesto kurortinė teritorija su Zarasų rajonu. Lankytojai buvo žingeidūs ir domėjosi visa turizmui skirta informacija. Stendą aplankė ne tik Lenkijos atstovai, bet ir kitų šalių dalyviai. Labai džiaugiamės, kad eilinį karta pristatėme Zarasus tarptautinėje parodoje. Tikimės, kad šiais metais sulauksime  gausaus turistų būrio ne tik iš Lenkijos, bet ir kitų Europos šalių.

 

 

 

 

 

© 2014-2023 VisitZarasai. Visos teisės saugomos
sprendimas webmod: Svetainių kūrimas